Information

 hemprodukter  0004

Paradigmskifte för köket

Man kan lugnt säga att det händer en hel del i köksbranschen. Det är inte bara kökstrender, luckor, färger, utförande, design m.m. som ändras snabbare nu än någonsin.

 

Hela vår livsstil ändras. Mötesplatsen i hemmet har blivit köket. Men mitt råd är att välj Er egen stil, inte inredningstidningar, TV-program, grannen utan Er egen smak, men låt Er gärna inspireras av de olika lösningar & färger som visas. Att lyckas få sitt drömkök kräver ett totalt engagemang från den ni vänder er till.

Jag lovar Er att när ert objekt står på tur så lägger jag ner otroligt mycket tanke och omsorg på ert kök för funktion, design & funktion; el-funktioner senaste belysnings tekniken utifrån de förutsättningar vi har kommit överens om.

Det är alltid bra att försöka sätta en budget på hur mycket Ni kan tänkas lägga på denna investering.
Skriv ner lite önskemål och vilken typ av utrustning m.m. Ni önskar.
Möjligheterna är nästan obegränsade. Från High Tech till nostalgiska kök, vi kan åstadkomma allt.

Jag står till Ert förfogande och guidar er till ert drömkök.
För detta tar vi ut en kostnad på 1000 kr som betalas om Ni inte köper köket av oss men då äger Ni rättaren till allt underlag och design på köket. Under resans gång ser vi till så att vi håller oss inom ER budget och att vi kommer fram till den lösning Ni önskar. I kostnaden ingår även kontrollmått.

Vi ombesörjer från måttagning till färdigt kök.
Vi samordnar hela ombyggnaden, Ni behöver bara vända Er till oss så sköter vi resten, kostnad för detta är 10% på fakturan från snickaren, golv, el, VVS m.m. Om ni önskar redovisar vi alla mtrl. inköp, arbetstider öppet i slutfakturan i den mån det går.

Information

ÅW Hemprodukter AB har Special priser från hantverkare vilket gör att ni betalar i stort sätt inget extra, otroligt enkelt. En person som håller i allt.

Exempel:

Montaget kostar 40 tim 19 400 kr inkl moms + arvode. Rätt till ROT blir det Halva kostnaden Endast 9700kr + Arvode 970kr mer förmånligt kan det inte bli.

Väljer Ni att ha egna hantverkare kan jag bidra med rekommendationer på Elplaceringar, tips och råd när det monteras m.m. telefon tid från kl 9-19 vardagar, helgdagar 10-13.

Titta gärna runt hos olika först och välj ut 2-3 st. som får jobba med Er.

Butiken med personligt engagemang

Varmt Välkommen!

/Lasse

Log in

create an account