Om oss

Från måttagning till färdigt kök. Vi står till Ert förfogande och guidar er till ert drömkök.

ÅW Hemprodukter AB, med nytt arbetsnamn ÅW Köksdesign, har specialpriser från hantverkare vilket gör att ni betalar i stort sätt inget extra, otroligt enkelt. En person som håller i allt. 

ÅW Hemprodukter AB startades år 1988 av Åke Wiklander. Sedan år 2005 tog sonen Lars över rodret i företaget.
Lars ”Lasse” har varit verksam i företaget sedan år 1992. Lasse startade med att sälja vitvaror. Efter en tid började han designa kök samt montera köken i ca 10 år vilket har gett en otrolig fördel.

Idag monterar han inte pga. efterfrågan utan designar och inreder på heltid samt står som ansvarig projektledare. Han berättar att kök och inredning Är hanns stora passion och hobby. Han monterar och testar nya idéer i butiken så mycket han hinner. ”Passion for perfection” är hans motto!

Idag har företaget en inriktning att designa kök med en helhetslösning att erbjuda hög klass på vitvaror & kök av välkända leverantörer samt ett handplockat hantverksteam som förverkligar kundens drömmar från måttagning till färdigt kök.

Företaget säljer även kök utan montering. Företaget har ett mycket gott ryckte på marknaden samt är ett stabilt företag med hög.

En inspirationsfilm om vad vi kan göra för dig.

Log in

create an account